Панаири и изложения

АБК-Агробизнесконсулт ООД има богат опит в организирането на участия в изложения и панаири в страната и чужбина. Ако Вашата фирма или лично Вие се нуждаете от помощ в това направление, вярвайте, че сте попаднали на точния партньор.

  Организиране подготовката и представянето на български фирми от хранителната промишленост на най-голямото изложение за хранителни продукти “АНУГА” в Кьолн и съпътстващите семинари и презентации на националния български щанд през 1993 г., 1997 г., 2001 г., 2003 г.

  Организиране на участието и представянето на български фирми в общ национален щанд на международно изложение “Зелена седмица”, Берлин 1997 ,

  Организиране на участието и представянето на български фирми в общ национален щанд на международно изложение “Фрут Логигистика”, Берлин през 2001 г.

  Организиране на участието и представянето на НСГБ и НСПП и земеделски производители в общ щанд на националното изложение “Агра” – Пловдив през 2005 г.

  Организиране на щанд на НСГБ на Националния ден на храните м. октомври 2006 г. и по време на Националната седмица за борба със затлъстяването декември 2006 г.

Галерия - панаири и изложения